0242340409 info@callmyleads.nl

Hoe voeg je een lead handmatig toe

CallMyLeads handleiding

Home » Van start gaan » Hoe voeg je een lead handmatig toe

Handmatig een lead toevoegen

In deze handleiding gaan we een lead handmatig toevoegen.
Ook worden er in deze handleiding gebruikt gemaak van gifs (geanimeerde afbeeldingen)

Het toevoegen van een lead is snel gedaan om te beginnen log je in op jouw account.

• Als eerst ga ja naar de “Manage” tab dan “Lists” en vervolgens naar de settings van de lijst waar je een lead aan wilt toevoegen (je komt bij de settings door op het tandwieltje te klikken).
  • Eenmaal op de pagina waar je de lijst kan aanpassen druk je op “Add leads” hier vul je de gegevens in zoals de naam van de lead en andere relevante gegevens vervolgens sla je de lead op door op “Save en configure list” te klikken.

Op deze manier kan je aan elke lijst handmatig leads toevoegen.

Passend voor jouw team

Benieuwd of Call My Leads de juiste oplosing is voor jouw verkoopteam? Neem nu contact op voor een passende demo. Wij laten zien hou het resultaat gaat opleveren.

Vanaf €85,- per maand

Gebruik Call My Leads nu vanaf €35,- per gebruiker per maand. Geen verborgen kosten en geen grenzen. Je kunt op elk gewenst moment gebruikers toevoegen of verwijderen.

Passend voor jouw team

Benieuwd of Call My Leads de juiste oplosing is voor jouw verkoopteam? Neem nu contact op voor een passende demo. Wij laten zien hou het resultaat gaat opleveren.

Vanaf €85,- per maand

Gebruik Call My Leads nu vanaf €35,- per gebruiker per maand. Geen verborgen kosten en geen grenzen. Je kunt op elk gewenst moment gebruikers toevoegen of verwijderen.