0242340409 info@callmyleads.nl

Hoe gebruik je Call Myleads Voice

CallMyLeads handleiding

Home » Van start gaan » Hoe gebruik je CallMyleads Voice

Hoe stel je een Callmyleads account in

In deze handleiding gaan wij je account klaar maken om leads te bellen via je computer!
Ook worden er in deze handleiding gebruik gemaakt van gifs (geanimeerde afbeeldingen)

• Onze eerste stap is je account activeren dit doe je door naar de mail in je inbox te gaan als het goed is heb je een email gekregen die je vraagt om je Callmyleads account te activeren.
  • Je klikt op de groene knop “Accept invitation” waarna je gevraagd word om een wachtwoord in te stellen.

Nadat je op de activatie link hebt gedrukt kom je op je dashboard terecht hier gaan we je account instellen zodat je voice calls kan maken via je computer.

Dat was alles nu kan je al je leads bellen en gebruik maken van de services van Callmyleads!

Passend voor jouw team

Benieuwd of Call My Leads de juiste oplosing is voor jouw verkoopteam? Neem nu contact op voor een passende demo. Wij laten zien hou het resultaat gaat opleveren.

Vanaf €85,- per maand

Gebruik Call My Leads nu vanaf €35,- per gebruiker per maand. Geen verborgen kosten en geen grenzen. Je kunt op elk gewenst moment gebruikers toevoegen of verwijderen.

Passend voor jouw team

Benieuwd of Call My Leads de juiste oplosing is voor jouw verkoopteam? Neem nu contact op voor een passende demo. Wij laten zien hou het resultaat gaat opleveren.

Vanaf €85,- per maand

Gebruik Call My Leads nu vanaf €35,- per gebruiker per maand. Geen verborgen kosten en geen grenzen. Je kunt op elk gewenst moment gebruikers toevoegen of verwijderen.