0242340409 info@callmyleads.nl

Hoe upload je een lead lijst

CallMyLeads handleiding

Home » Van start gaan » Hoe upload je een leadlijst

Een lead lijst toevoegen

In deze handleiding gaan we een lead lijst toevoegen.
Ook worden er in deze handleiding gebruik gemaakt van gifs (geanimeerde afbeeldingen)

Voor het toevoegen van een lijst met leads heb je een bestand nodig waarin de leads staan dit kan een excel of een CSV bestand zijn.
In een Excel bestand staat elke lead op een rij en elk veld word gescheiden per column de velden kies je zelf zoals in het volgende voorbeeld hebben wij gekozen voor (Voornaam, Achternaam, Lijst Website, Tel en E-mailadres).

In een CSV bestand is het grotendeels het zelfde (voorbeeld in de volgende afbeelding).

De velden kan je aanpassen per lijst standaard heb je de volgende velden in de volgende volgorde staan.

Heb je een lijst dan kunnen we die meteen gaan toevoegen.

• Als eerst ga je vanuit de welkomstpagina of je dashboard naar “Manage” dan “Lists” waarna je op “Add a new List” klikt.
      • Dan kies je “Import from file” van de twee opties die je hebt en selecteer je de bestand met al je leads door op “Select file” te klikken de naam van de bestand zal ook de naam van je lijst zijn (dit kan je later aanpassen).
      • Op de volgende pagina kies je “Use file Column names” dit zorgt er voor dat de velden die je hebt aangegeven in je bestand ook gebruikt worden voor de columen.
      • Op de volgende pagina zie je een voorbeeld van enkele leads uit je bestand als je hier blij meet bent klik je op “Next”.
      • Als laatst mag je de lijst toewijzen aan verschillende users onder jouw beheer dit mag er een of meerdere zijn eenmaal klaar klik nogmaals op next en je lijst is aangemaakt.

Dat was de laatste stap en je lijst is geupload je kan hem nog verder instellen door aanpassingen te maken of handmatig nog extra leads toe te voegen.

Passend voor jouw team

Benieuwd of Call My Leads de juiste oplosing is voor jouw verkoopteam? Neem nu contact op voor een passende demo. Wij laten zien hou het resultaat gaat opleveren.

Vanaf €85,- per maand

Gebruik Call My Leads nu vanaf €35,- per gebruiker per maand. Geen verborgen kosten en geen grenzen. Je kunt op elk gewenst moment gebruikers toevoegen of verwijderen.

Passend voor jouw team

Benieuwd of Call My Leads de juiste oplosing is voor jouw verkoopteam? Neem nu contact op voor een passende demo. Wij laten zien hou het resultaat gaat opleveren.

Vanaf €85,- per maand

Gebruik Call My Leads nu vanaf €35,- per gebruiker per maand. Geen verborgen kosten en geen grenzen. Je kunt op elk gewenst moment gebruikers toevoegen of verwijderen.